naslovna prodaja usluge reference aktuelnosti download kontakt
slide show
 
Aktuelnosti << Nazad
Promotivna akcija
Postavljeno: 16.09.2013.

Promotivna akcija

Račune skupi i za dinar kupi!

 
Spremi za akciju? Tokom promotivne akcije koja počinje od 16. septembra i traje do 30. novembra 2013. svi koji kupovinom elektroopreme Schneider Electric sakupe račune u ukupnoj vrednosti od 50000 dinara mogu da za 1 dinar kupe APC by Schneider Electric prenaponsku zaštitu, zimski radni prsluk ili radne pantalone.
 

Kako učestvovati?

Pri kupovini gore navedenih proizvoda u prodavnici sakupljajte fiskalne račune/fakture. Kada vrednost kupljenih proizvoda na akciji bude veća ili jednaka 50 000 dinara, stičete pravo da za 1 dinar kupite:
APC by Schneider Electric prenaponsku zaštitu, radni prsluk ili radne pantalone.
 

 
Kupon koji možete preuzeti na prodajnom mestu čitko popunite, izaberite koji proizvod želite za jedan dinar (kao i koju veličinu ukoliko ste izabrali prsluk ili pantalone) i  pošaljite ga na Schneider Electric Srbija d.o.o., Vladimira Popovića 38-40, 11070 Novi Beograd sa naznakom “Akcija”. Uz kupon pošaljite fiskalne račune i fakture (kopija ili original,  sa ukupnom vrednošću je 50 000rsd ili više) kao dokaz o kupovini. Ukoliko šaljete fakture, potrebno je da budu overene od strane preduzeća na koje se odnose. Maksimalan broj proizvoda koje jedno preduzeće može da kupi za 1 dinar je 20.
 
Nakon prijema kupona i utvrđivanja ispravnosti, kontaktiraćemo Vas u vezi sa preuzimanjem proizvoda koji ste izabrali. Ukoliko želite da nastavite sa učešćem u promotivnoj akciji, pri sledećoj kupovini ispunite kupon i ponovo skupljajte račune/fakture.
 
Prodaja proizvoda Schneider Electric-a sa specijalnim rabatima ili prodaja drugim maloprodajama i veleprodajama je isključena iz promotivne akcije. U akciji ne mogu učestvovati zaposleni u Schneider Electric-u, zaposleni zvaničnih partnera kao i sva pravna lica koja su u ugovornom odnosu sa Schneider Electric-om.
 
Promotivna akcija traje od 16.9.2013. do 30.11.2013. Kupone pošaljite najkasnije do 6.12.2013.
 
Telefon za informacije: 011 3773 100 (svakim radnim danom od 08.30-16.30h).
 
Schneider Electric proizvodi na akciji