naslovna prodaja usluge reference aktuelnosti download kontakt
slide show
 
Aktuelnosti << Nazad
Bodove skupi i za dinar kupi
Postavljeno: 04.04.2013.
Tokom promotivne akcije koja počinje 1. aprila i traje do 1. jula 2013. svi oni koji kupovinom elektroopreme Schneider Electric sakupe bodove moći će da dobiju Wurth alat za samo 1 dinar. Za sakupljenih 20 bodova futrolu za bušlicu i burgije. 40 bodova je potrebno za mini digitalni multimetar. 70 za trodelnu kutiju za alat sa stolicicom i 110 bodova za baterijsku bušilicu-odvajač.

Kako sakupiti bodove?

Bodove možete prikupiti kupovinom svih Schneider Electric proizvoda koji su uključeni u akciju sa napomenom da se 1 bod mora ostvariti u jednoj kupovini (na jednom računu). Kada prikupite dovoljan broj bodova u prilici ste da za 1 dinar kupite odgovarajući Wurth proizvod.
Kupon sa čitko popunjenim podacima pošaljite poštom na Schneider Electric Srbija d.o.o., Vladimira Popovića 38-40, 11070 Novi Beograd sa naznakom „Bodove skupi”. Uz kupon pošaljite i fiskalne račune ili fakture (original ili kopija) kao dokaz o kupovini. Nakon prijema kupona i utvrđivanja ispravnosti kontaktiraćemo Vas u vezi sa preuzimanjem (kupovinom za 1 rsd) Wurth proizvoda. Ukoliko želite da nastavite sa učešćem u promotivnoj akciji, pri sledećoj kupovini ispunite novi kupon i nastavite sa sakupljanjem bodova.
Promotivna akcija traje od 01. 04. 2013. do 01. 07. 2013. godine. Kupone pošaljite najkasnije do 15. 07. 2013.
Telefon za informacije: 063 36 15 05.
Pravo učešća imaju fizička lica i SZR. Ne mogu učestvovati zaposleni u Schneider Electric-u, zaposleni zvaničnih partnera kao i sva pravna lica koja su u ugovornom odnosu sa Schneider Electric-om.
Schneider Electric proizvodi na akciji
 
Schneider Electric bodovi